Dibba siktar på seger mot AIK

Pa Dibba avgjorde mötet med Malmö FF. Nu är anfallaren och Hammarby ute efter att göra ett tidigt tabellryck i derbyt mot AIK. - Vi ska bara ta tre poäng mot dem också, sade han efter 3-2-segern. Pa Dibba tog med sig passningen från Junior och rullade enkelt in segermålet mot Malmö FF på Tele2 arena.(TT)
Publicerad 16 maj 2018

Pa Dibba tog med sig passningen från Junior och rullade enkelt in segermålet mot Malmö FF på Tele2 arena. Trepoängaren som anfallaren ordnade i 70:e minuten innebär att tabellettan har sex poäng mer än jagande AIK.

På söndag ställs klubbarna mot varandra.

Och Pa Dibba & Co är inställda på att öka avståndet till stadsrivalen.

””
””

"Inte över"

Dibba vill inte kalla en eventuell seger mot AIK för ett guldryck, trots att det skulle innebära ett avstånd på hela nio poäng.

””

Tränaren Stefan Billborn var inte sugen på att lyfta fram någon favorit till derbyt på söndag, men var ändå inne på att Hammarby bör ha en bra chans.

””
””

Djurdjic kvitterade

Poäng blev det som sagt mot Malmö FF.

Hammarby kvitterade två gånger om - Nikola Djurdjic nickade in 1-1 och 2-2 - innan Pa Dibba rullade in 3-2 i 70:e minuten. Med segern har Hammarby inlett säsongen med åtta vinster och en oavgjord, vilket gör att klubben toppar tabellen på 25 poäng.