Zlatan: Kunde gjort ytterligare två mål

Orlando ledde med 1-2 efter första halvleken borta mot Los Angeles Galaxy. Men då lade LA-lagets svenske stjärna i en ny växel. Ett hattrick senare slutade MLS-matchen 4-3.(TT)
Publicerad 30 juli 2018

Zlatan Ibrahimovics show började i 47:e minuten med en hög nick till 2-2. Orlando svarade snabbt med ett tredje mål, av Dom Dwyer.

Efter 67 minuter väggspelade sig Ibrahimovic och norrmannen Ola Kamara sig synbarligen retligt lätt fram, och svensken avslutade med en flygande nick; 3-3.

Och bara fyra minuter senare satte Ibrahimovic 4-3 från nära håll, vilket fick Los Angeles Galaxy att på Twitter utbrista, "DO YOU BELIEVE IN ZLATANNNNNNNNNNNNNN".

Svensken kastade sin vita Galaxy-tröja i gräset för att fira hattricket som avgjorde matchen hemma på Stubhub Center i Carson.

Detta var "Ibras" mål nummer 13, 14 och 15 under MLS-säsongen.

””

Segern innebär att Galaxy går upp till en tredjeplats i Western Conference, dock med en match mer spelad än ettan och tvåan, FC Dallas respektive Los Angeles FC.

Zlatan är tvåa i skytteligan, efter Josef Martínez i Atlanta på 24 mål. Näst bäste svensk är Samuel Armenteros, som spelar i Portland, på sju fullträffar på 17 matcher.