Zlatan Ibrahimovic var inte nöjd efter sin senaste match i nya klubben Los Angeles Galaxy. - Det här var skit, sade han till media efter mötet med Atlanta United, enligt Expressen. MLS-äventyret har börjat med blandade resultat för svensken.(TT)
Publicerad 22 april 2018

Zlatan Ibrahimovic var inte nöjd efter sin senaste match i nya klubben Los Angeles Galaxy.

””

MLS-äventyret har börjat med blandade resultat för svensken. Efter debutvinsten, 4-3, och de två målen mot lokalkonkurrenten Los Angeles FC har det blivit mållös förlust mot Sporting Kansas City, 0-2, och segerskytte mot Chicago Fire, 1-0.

I nattens (svensk tid) hemmamatch mot Atlanta United blev det en ny mållös förlust för Zlatan och hans nyblivna lagkamrater. Atlanta, nu obesegrade i sex raka matcher, inledde målskyttet i den 22:a minuten genom Josef Martinez som minuten tidigare bränt en straff. På övertid i andra halvlek tilldömdes Atlanta en andra straff, denna förvaltades till mål av Miguel Almiron.