Annons

Bill ställer upp

Allt tyder på att Sverigedemokraterna fyller sina fyra stolar i Älmhults kommunfullmäktige.
– Jag ställer upp om det behövs, säger Bo-Göran Bill, som kryssat sig själv.
Älmhult • Publicerad 29 september 2014

Det är ännu oklart vilka som ska fylla Sverigedemokraternas fyra stolar i Älmhults nya kommunfullmäktige mer än paret Gull-Britt och Börje Tranvik. (SD)-uteslutna och numera politiska vilden, Annika Rydh, har många kryss och har sagt sig vara redo för att ta ett mandat.

En Älmhultsbo, som kryssats åtta gånger, har tidigare sagt sig inte vara intresserad och har inte heller förstått varför hens namn dykt upp.

Annons

Om hen står fast vid sitt ställningstagande och begär avsägelse finns flera andra namn. Ytterligare en som har kryss på (SD) listan vill inte ställa upp.

Smålandsposten har fått tag i Bo-Göran Bill, som kryssat sig själv för Sverigedemokraterna. Han är beredd att ta platsen i fullmäktige om det behövs.

– Allt för att vi inte ska få tomma stolar, förklarar Bo-Göran Bill, som också nyligen blev medlem i (SD).

Bill är numera pensionär men har tidigare arbetat inom Älmhults kommun. Han har även varit politiskt aktiv i Ny demokrati samt i Alternativet i Älmhults kommun.

Kajsa Erlandsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons