Annons

Tjuvar slog till under träningspass - stal en bil

Medan en kvinna tränade inne på Linnéskolan i Älmhult under tisdagskvällen stal någon hennes bil.
Händelsen polisanmäldes under kvällen.
Älmhult • Publicerad 5 december 2017 • Uppdaterad 6 december 2017
Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

Kvinnan var på sitt vanliga träningspass inne på Linnéskolan i Älmhult på kvällen. När hon skulle åka hem vid 21-tiden upptäckte hon att hennes bil hade stulits.

– Hon förvarade bilnyckeln i fickan på sina kläder men när träningen var slut och hon kom in i omklädningsrummet för att byta om upptäckte hon att nyckeln var borta, berättar kvinnans man för Smålandsposten.

Annons

– Någon måste alltså varit inne i omklädningsrummet medan träningen pågick och gått igenom hennes kläder och stulit nyckeln, fortsätter han.

Händelsen anmäldes till polisen under kvällen.

– Det var ingen märkvärdig bil så jag förstår inte vad tjuvarna skulle ha den till. Det är trist att man inte kan få ha saker i fred, säger mannen.

Polisen bekräftar att de har fått in en anmälan men det finns inga ytterligare uppgifter om stölder i Älmhult under tisdagskvällen.

Per JodeniusSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons