Annons

Bil i krock på riksväg 25

Alvesta • Publicerad 8 december 2017
Foto: Filip Bolmgren

Halv elva på fredagsförmiddagen larmades räddningstjänst och ambulans till en trafikolycka på riksväg 25 strax väster om Alvesta.

Enligt de första uppgifterna rörde det sig om en singelolycka där en personbil hade kört in i ett vägräcke i västergående riktning.

Annons

Enligt Trafikverkets hemsida hade olyckan mycket stor påverkan på trafiken och enligt Smålandspostens utsände var det totalstopp förbi olycksplatsen.

– Det var en personbil som hade kört in i vajerräcket i höjd med den västra infarten till Alvesta. Föraren ska vara ute ur bilen men det blev totalstopp i båda riktningarna. Vi håller på att röja upp på platsen så att trafiken kan släppas på igen, berättade Conny Peterson, som är räddningschef i beredskap vid Värends räddningstjänst, strax efter klockan elva.

Föraren ska inte ha blivit allvarligt skadad vid krocken men bilen fick bärgas.

Här inträffade olyckan:

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons