Man svårt knivskuren vid fest

En 24-årig man blev natten mot söndag svårt knivskuren i ansiktet utanför en föreningslokal i Skatelöv. När polisen ingrep blev även de attackerade.
Alvesta • Publicerad 9 september 2012

Det var vid klockan halv fyra på natten mot söndag som en 24-årig man blev svårt knivskuren i ansiktet utanför en föreningslokal i Skatelöv. Han fördes med ambulans till Växjö lasarett. Den misstänkte gärningsmannen är en 20-årig man.

– Det har varit någon slags fest som spårat ur, men vi vet inte vad som ligger bakom än, säger Carina Berggren, inre befäl Växjöpolisen.

När polis kom till platsen för att gripa 20-åringen försökte en annan 18-årig man frita kamraten. Polisen beskriver stämningen som hätsk och aggressiv och de använde pepparsprej för att freda sig. Även 18-åringen greps, misstänkt för främjande av flykt.

Andreas Larsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.