Annons

Okänd kammade hem lottomiljon

1 094 787 kronor. Så mycket blev vinsten vid onsdagens lottodragning för en okänd vinnare i Alvesta. Någon har lämnat in kupongen hos Ica Supermarket.
Alvesta • Publicerad 5 oktober 2012

Ännu har ingen gett sig tillkänna när det gäller den lyckosamma kupongen.

– Vi hoppas att han eller hon finns där någonstans med ett kvitto i plånboken. Det bästa är om vinnaren hör av sig till oss direkt, så att vi kan göra en vinstkontroll, säger Roger Björkman, redaktör på Svenska Spel.

Annons

Insatsen var 24 kronor för fyra lottorader samt en tia på Joker. Vinnaren har inte använt sig av något spelkort, utan får förlita sig på ett kvitto.

På senare tid har det kommit några storvinster till Alvesta. 2011 vann en person tio miljoner på Triss, en annan vann en miljon. Nu kom alltså en till miljonvinst.

– Det finns faktiskt ganska många vinster i Alvesta som ingen ännu har plockat ut, säger Roger Björkman.

Det handlar om nio vinster, fem på Ica och fyra hos Oljeshejkerna Johnsson AB. Vinstbeloppen är lägre, mellan 1 245 kronor och upp till 4 800 kronor.

Enligt Ica Supermarket har ingen så sent som på torsdagseftermiddagen hört av sig om miljonvinsten.

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons