Annons

Sökandet efter försvunnen person fortsätter

Organisationen Missing People fortsätter sökandet efter den person som försvann i Vislanda för en vecka sedan. Än så länge har man inte hittat några spår och vädjar om tips.
Vislanda • Publicerad 8 oktober 2017

Missing people har bedrivit ett sökningsarbete under söndagen. Anledningen är en person som försvunnit i Vislanda för lite mer än en vecka sedan.

Tidigare i veckan hyllade organisationen invånarna i Vislanda då 200 personer deltagit i sökningsarbetet.

Annons

Engagemanget i orten har varit fortsatt stort och under söndagen deltog 210 personer. Nu har sökningsgruppen letat i genom 30 utvalda områden.

– Arbetet har gått jättebra och det har varit fortsatt fantastisk uppslutning av människor. Det är underbart att se, säger Annica Kling, operativ chef på Missing People.

Det är ännu inte bestämt om organisationen kommer att fortsätta arbetet under kommande veckan.

– Vi måste bearbeta informationen vi samlat in under dagen men vi har inga spår och är beroende av tips, säger Annica Kling.

Till sin hjälp i arbetet har man använt hund, drönare och båt. Drönaren har använts vid områden det är svårt att söka till fots, bland annat kring järnvägen eftersom det är olagligt att beträda spåren.

Polisen bedriver inget eget sökningsarbete men arbetar fortfarande med ärendet.

Alessandro NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons