Annons

Svar på frågor om projekt

Revisorerna ställde direkta frågor om projekt i granskningen.
Alvesta • Publicerad 16 februari 2012

Belysningen på landsbygden är en av frågorna. Revisorerna hänvisar till klagomål kring nedmontering av belysningar och undrar hur den demokratiska processen fungerar. Den ska nu fungera bättre efter åtgärder.

Andra frågor gällde va-inventeringen, Olvägen och elljusspåret i Spåningslanda. Frågan om Olvägen besvaras med att kommunfullmäktige tar lång tid på sig för beslut, och att Trafikverket inte är klar med sin del.

Revisorerna vill också veta mer om elljusspåret i Spåningslanda. Läget är att en enda förening efterfrågat belysningen och att ärendet skickats till kommunstyrelsen. Nämnden för samhällsplanering har också ombetts redogöra för simhallsprojektet, upphandlings- och entreprenadform för va-arbeten i Lekaryd och andra specifika frågor.

Margitta Lennartsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons