Annons

Dags att kliva ut ur sandlådan

Replik • Publicerad 2 augusti 2019
Detta är en opinionstext i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Om nu Moderaterna hade suttit i opposition borde väl ändå ”oppositionsrådet” ha en dialog med ­oppositionen? Det glädjer mig Margareta att du samtalar med C och KD i Barn- och utbildningsnämnden. Tyvärr har jag inte sett något sådant intresse från M i kommunstyrelsen. Jag hoppas att du får mer inflytande i M så kanske en allians finns inom räckhåll.

Men nu får du faktiskt ta och skärpa dig Margareta. Inte trodde jag att du skulle sjunka så här lågt. Du har alltså mage att anklaga mig för att ha skickat dokument och underlag till en förvaltningschef i en annan kommun? Jag förväntar mig att du inför mig och läsarna här i Smålandsposten redovisar detta mejl som du påstår ska ha skickats och publicerar det.

Annons

Jag har fullt förtroende för våra förvaltningschefer. Nu förväntar jag mig att du Margareta Schlee redovisar detta mejl som uppenbarligen du har och som jag inte sett. Det krävs rejält med kött på benen om man ska anklaga någon annan för att ljuga. Så jag ser med spänning fram emot att få läsa mejlet som den här förvaltningschefen ska ha fått av mig.

Det är dags att kliva ur sandlådan och min hand är uträckt för att hjälpa till om så behövs!

Patrik Davidsson (C), Uppvidinge

Annons
Annons
Annons
Annons