unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Kan S verkligen styra i Uppvidinge?

Den 16 januari skriver Smålandsposten om att Erik Wångmar, statsvetare på Linnéuniversitetet i Växjö, tycker att Socialdemokraterna i Uppvidinge har en slapp inställning som ännu inte har tagit fram en ersättare för Peter Skog Lindman, och att det dessutom är ett moraliskt problem.

Min fråga är – kan vi verkligen låta en sådan politisk organisation som Socialdemokraterna styra Uppvidinge kommun?

Att arvodera en person som inte har rätt till sina politiska uppdrag i Uppvidnge, är ett bevis på att det saknas både idéer och politiskt ledarskap för att ska kunna hantera dessa problem.

Politiker tar sig rätten att detaljstyra och omfördela för att skydda dem som fått rollen som intern spelare. Värderingar som har tjänat det svenska och det västerländska samhället väl, såsom flit, ärlighet, förkovran och lojalitet mot samhället i stort, motarbetas tydligt av S.

Slappheten bär prägel av ”u.p.a.” - utan personligt ansvar. Beslut fattas kollektivt och ansvarsutkrävandet är obefintligt. Vårt samhälle är genomsyrat av ideologisk korruption, vänskapskorruption och inkompetens.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, e-tidning, sajterna minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se. 3 månader för endast 3 kr! (ord pris 567 kr)

Kennet Karlsson, Medborgerlig Samling

Kennet Karlsson, Medborgerlig Samling, skriver om Socialdemokraterna i Uppvidinge kommun.
Kennet Karlsson, Medborgerlig Samling, skriver om Socialdemokraterna i Uppvidinge kommun.
Foto: Annika Niquet