Annons

Tack för tålamodet under en turbulent termin

Vårterminen 2020 kommer vi alla att minnas lite extra på ett eller annat vis. Det var terminen när inget var som vanligt, kryddat med utmaningar och påfrestningar för både barn, elever och personal. Det var en termin fylld av oro, ökad belastning och hög sjukfrånvaro. Men samtidigt en termin fylld av kreativitet, tålamod och handlingskraft.
Debatt • Publicerad 24 juni 2020
Detta är en opinionstext i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Charlotte Stjernkvist

Jag vill rikta ett stort tack till alla barn, elever och personal som trots dessa svåra tider lade i en extra ­växel för att göra dagarna i förskola och skola så vanliga som möjligt. Det känns tryggt att vi har så professionella medarbetare i Växjö kommun.

Vill även rikta ett tack till alla vårdnadshavare som visat på stor förståelse och tålamod i den här situationen. Sänder förstås en extra tanke till alla studenter som fick ett väldigt annorlunda avslut på sina ­gymnasiestudier. Tack till alla som bidrog till att det trots allt blev ett fint och värdigt avslut.

Annons

Vårterminen 2020 är slut, men det ”vanliga” är ännu inte tillbaka. Kanske kommer det aldrig mer att bli precis som förut.

Önskar nu alla barn och elever ett härligt sommarlov. Ett stort och innerligt tack till all personal för ert värdefulla arbete. Hoppas ni får en avkopplande och skön semester. Varmt välkomna tillbaka när höstterminen drar igång igen.

Pernilla Tornéus (M, ordförande utbildningsnämnden i Växjö kommun

Annons
Annons
Annons
Annons