Försäkringskassan är för fyrkantig

Egenföretagare ,

Vilka är det som säger att alla har arbetstid mellan 07-16 måndag till fredag? Har genomgått en cancerbehandling under drygt ett halvår, och är egenföretagare.

Läkarintyget till Försäkringskassan, 25 procent, är inskickat. Myndigheten begär uppgift på arbetstid som jag har varit borta under måndag-fredag 07-16.

Försäkringskassan är sannerligen övertygad om att egna företagare jobbar 40 timmar per vecka. Jag vet inte vad man gör för fel när man jobbar 12-15 timmar per dag för att få företaget att överleva och eventuellt växa.

Personligen har jag inte varit sjukskriven på 25 år och inte då begärt någon ersättning från Försäkringskassan. Nu har jag blivit opererad för tjocktarmscancer, fått cellgifter och inte mått så bra varken av behandlingen eller psykiskt och inte kunnat jobba mer än cirka 75 procent.

Försäkringskassan misstror mig och begär in flera gånger vilka timmar jag har varit borta, (måndag-fredag 07-16). Det är så FK fungerar, en helt vansinnig fyrkantig organisation. Jag undrar vad Försäkringskassan är på väg?