Annons
Nyheter

Ving firar med två direktavgångar Växjö–Thailand

För första gången ska charterflyg gå direkt från Smaland Airport till Thailand. Researrangören Ving satsar på två extraflygningar från Växjö till Phuket.
Nyheter • Publicerad 2 februari 2006

Som en del i researrangören Vings firande av sitt 50-årsjubilem ska två stycken tvåveckors charterresor genomföras, en i november i år och en i april nästa år.

- Direktflygen från Växjö har varit en framgång för oss de senaste åren. Därför är det glädjande att kunna lägga Phuket till listan av

Annons

direkta destinationer. Phuket är ett av våra bästa och absolut populäraste resmål på vintern, säger Mats Wallentheim, försäljningschef för Ving.

Exklusiv skara

Jan Fors, vd för Smaland Airport är också nöjd och tycker att beskedet är

hedrande.

- Det bekräftar att det goda samarbetet med charterarrangörerna betalar sig. Det nya direktflyget från Växjö placerar oss i en exklusiv skara bland de svenska flygplatserna, säger han.

Bra marknad

- Det visar också att det finns en bra marknad i Kronoberg. Här är människorna ressugna, inte minst när tid och pengar kan sparas genom att

flyga direkt från Växjö, säger han.

Kent Axelsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons