Annons
Nyheter

Visma SPCS är stolta över sin andraplacering

- Det är jätteroligt med andraplatsen, det är en bekräftelse på att vi gör ett bra arbete. Nästa år siktar vi på att vinna, säger Rolf Dahlberg vd på Visma SPCS som kom tvåa i tävlingen Årets bästa arbetsplats 2006.
Nyheter • Publicerad 28 mars 2006
Vd Rolf Dahlberg och personalchef Annika Ekdahl på Visma SPCS i Växjö tog i går emot diplom och blommor efter att ha blivit utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Foto: VISMA/SPCS
Vd Rolf Dahlberg och personalchef Annika Ekdahl på Visma SPCS i Växjö tog i går emot diplom och blommor efter att ha blivit utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Foto: VISMA/SPCSFoto: 

Förra året kom Visma SPCS femma bland företag med mer än 250 anställda och har alltså klättrat tre placeringar.

Rolf Dahlberg menar att det faktum att företaget är en bra arbetsplats gör det lättare att rekrytera ny personal och utveckla bättre produkter.

Annons

Nyskapande

- Alla på företaget ska känna att de bidrar och blir sedda. Det är viktigt att ha motiverad och engagerad personal för att de ska göra ett bra arbete, säger Rolf Dahlberg.

Visma SPCS, som har 260 anställda, vann även en utmärkelse för "föredömligt och nyskapande arbete" inom kategorin kamratskap, bland annat för att man varje år ordnar konferensresor för att svetsa samman de anställda.

- Vi är jättestolta att vi två år i rad både placerat oss femma respektive tvåa och vunnit specialpriser, säger personalchef Annika Ekdahl.

Kommentarer

För att gå vidare och utveckla arbetsplatsen ytterligare har Annika Ekdahl beställt en rapport från företaget som ordnade tävlingen där Visma SPCS:s resultat jämförs med de andra vinnarna inom olika områden. Man får även tillgång till de anställdas anonyma svar och kommentarer och kan därigenom se vad man är bra på och vad som kan förbättras.

Hilda Frankki
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons