Nyheter

En av 60

Nyheter • Publicerad 15 mars 2010

Samma procedur som alla år. Telefonkö, alldeles för många hundralappar lagda på en säsongsbiljett till allsvenskan, med Björn Hedman och Han-den-där-hemske-göteborgaren-jag-inte-ens-vet-vad-han-heter som ledsagare. Försöker övertyga mig själv om att det var vettigt att tippa Malmö som tvåa, efter en halvlek av 60 känns det ganska tveksamt. I alla falll så länge de envisas med Wilton Figueiredo . Och Martin Hansson fortsätter att ha lite svårt med handsen.

? ? ?

Golden Balls skulle bli historisk i Sydafrika, istället hamnade han i Finland. Hur typiskt vore det inte om Rooney gick en liknande väg?

? ? ?

Att se Kalmar i lördags påminde en del om att se Öster spela för något år sedan. Massor med boll, några missar, några bolltapp – och så plötsligt baklängesmål. Hoppas för deras skull att Stille lärt sig läxan.

? ? ?

Vet inte om Nils Posse noterat det, men ingen mindre än Henrik Larsson ger honom sitt stöd i Möss-gate.

Apropå disciplin säger Larsson i Expressens fotbollsbilaga:

– Det börjar med småsaker. Som ofoget att ha mössa på inomhus. Det är jag allergisk mot. Jag är uppväxt med det, man har inte mössa inomhus, inte heller på inomhusträning. Har man mössa på sig inomhus blir det 100 kronor i böter!

Per Johansson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.