Annons
Nyheter

Fish and Chippens gamla gäng

Nyheter • Publicerad 7 mars 2011

Tydligen lärde Kenny Dalglishs blivande svärfar en gång en ung Alex Ferguson att steka fisk, hemma i Glasgow.

I går stod det torsk på menyn.

Annons

Igen.

Hela säsongen har vi i det röda djävulslägret fruktat en svacka, fruktat att den (förhållandevis) tunna truppen skulle ställa till det (Gud gillar nog inte smeknamnet, det var väl därför han straffade oss med Wes Brown ). Ändå har United varit inne i ett stim hela säsongen. I ärlighetens namn mest beroende på att konkurrenterna vikt ned sig. En efter en. City är inte redo för titeln ännu, Tottenham är fortfarande Tottenham, vad som hände med Chelsea verkar ingen veta (har det verkligen något att göra med sparkningen av Ray Wilkins ?). Arsenals yngel verkade också ha lämnat w o i toppstriden så sent som i lördags kväll, men är nu plötsligt med igen. På allvar.

I nuläget verkar PL-spurten handla om vem som är minst formsvag, minst sliten av uppsjön av cupuppdrag. Ännu kan det vända. Ännu är inte den kokta fisken stekt för Sir Alex. Som numera inte talar med någon alls. Pratar han ens med sig själv?

? ? ?

Från torsk till sill(astrypare), till ett Öster som andas optimism. Nu lyckades jag missa matchen, men har förstått att det såg riktigt bra ut. Att det var viktigt för Freddy Söderberg att göra mål förstår alla. Ett bra resultat, ett bra besked (förmodar jag). Ett rätt till för Hansen . Det räcker väl så.

Per Johansson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons