Nyheter

I wish

Nyheter • Publicerad 15 juli 2010

Till och med East Fronts forum verkar ha somnat, då vet du att det är sommar på allvar. Så semesterdags.

När jag kommer tillbaka hoppas jag att Öster har hittat någon slags stabilitet. Hittat en tränare, ett spelsystem, en startuppställning att ha som utgångspunkt. Det är en sak att vinna en svår bortamatch mot ett topplag, det kan vem som helst göra, men en annan att ta de förväntade hemmasegrarna. Att inte få Växjö att helt tappa tron på det här laget.

Och så hoppas jag att Z är kvar i Barcelona. Att något svenskt lag är kvar i Europa. Att spelarna är kvar i Sverige. Att allsvenskan får fart i sommarvärmen (men inte förändras alltför mycket). Att Svennis tar jobbet i Fulham.

? ? ?

På tal om Barcelona: Guardiola stannar. Vill bara binda sig i ett år. Det hade varit helt fel med honom i en annan klubb. Men väldigt intressant.

? ? ?

På tal om Barcelona 2: Henry klar för New York till slut. Med Backe som boss. En utmaning för den gamle strategiske rådgivaren, plötsligt blir kraven Empire State-höga.

Per Johansson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.