Annons
Nyheter

vilken är din bild av olof palme?

Nyheter • Publicerad 24 februari 2006
Robin Johansson, 17 år: ? Jag tror han hade kunnat uträtta många bra saker, om han fått leva längre.
Robin Johansson, 17 år: ? Jag tror han hade kunnat uträtta många bra saker, om han fått leva längre.Foto: 
Axelina Karlsson, 18 år: ? Jag har inget direkt intryck av honom.
Axelina Karlsson, 18 år: ? Jag har inget direkt intryck av honom.Foto: 
Sofia Granqvist, 18 år: ? Det är dåligt att mordet förblir olöst, man lägger större fokus på det än hans politiska bedrifter.
Sofia Granqvist, 18 år: ? Det är dåligt att mordet förblir olöst, man lägger större fokus på det än hans politiska bedrifter.Foto: 
Linn Tejne, 17 år: ? Jag tycker mordet och den efterföljande uppmärksamheten fått alldeles för stort utrymme. Mitt intryck är alltså mer baserat på mordet än på Palme som person.
Linn Tejne, 17 år: ? Jag tycker mordet och den efterföljande uppmärksamheten fått alldeles för stort utrymme. Mitt intryck är alltså mer baserat på mordet än på Palme som person.Foto: 
Mattias Holmqvist, 18 år: ? Av honom som person har jag inget intryck, men förhoppningsvis har mordet på honom lett till ökad säkerhet för högt uppsatta personer.
Mattias Holmqvist, 18 år: ? Av honom som person har jag inget intryck, men förhoppningsvis har mordet på honom lett till ökad säkerhet för högt uppsatta personer.Foto: 
Rickard Eilert, 18 år: ? Enligt mig var han en karismatisk politiker som drev en fin socialdemokratisk utrikespolitik.
Rickard Eilert, 18 år: ? Enligt mig var han en karismatisk politiker som drev en fin socialdemokratisk utrikespolitik.Foto: 

enkät Anton Lind

foto Lina Alriksson

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons