GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

ABBA håller stilen

ABBA:s nya album "Voyage” visar ett fantastiskt jobb med låtarna.
Insändare • Publicerad 11 november 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Abba 2021: Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson.
Abba 2021: Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson.
Foto: Baillie Walsh

Benny har till och med fått in lite folkmusik i "When you danced with me”. Hans pianospel med de karriäristiska tre harmonierna och ”the ladies” sång när de sjunger ihop, det är det som gör Abba-soundet. ”Litte things” skrev någon att det var en banal julsång – vi måste väl få vara lite barnsliga till mans vid juletid?

Man blir glad att höra ABBA, det är liksom hemlandstoner och det är fantastiskt att höra tjejerna sjunga så bra efter 40 år. Benny sa när de började repetera, att det var liksom som om 40 år inte hade gått. ”Ode to Freedom” är verkligen något alla borde lyssna på, för frihet är det bästa ting. Det är roligt för ett musiköra att höra detta album, det är faktiskt en resa som jag inte hoppas tar slut nu.

Bo Grapenskog

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.