GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dålig planering av Växjöbostäder

Den 16/7 besvarar René Jaramillo Malin Laubers berättigade fråga om det gamla kommunhuset genom att kritisera frågeställningen.
Insändare • Publicerad 20 juli 2022
Detta är en opinionstext i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Lennart Ernstsson

Jag har själv, många gånger, undrat över samma sak. Vi, som enligt Jaramillo, är delägare i kommunen är inga tankeläsare. Det hjälper inte oss att den inre kretsen får rapporter. Att sälja fönster, dörrar, armaturer med mera innan man har bestämt vad som ska ske med huset kallar jag dålig planering. Hela huset mot Esplanaden helrenoverades för några år sedan och var i fullgott skick. Eftersom ni i kalkylerna för Sarkofagen räknade med att sälja kvarteret Ansgarius så borde ni väl vara särskilt aktsamma och återvinna så mycket som möjligt för att kunna hålla kostnaderna nere, när ingen ville köpa kvarteret. Vi behöver inga flera hus i Växjö där vanligt folk inte har råd att bo.

Eftersom motståndet mot hela bygget har varit så intensivt borde informationen vara på en mycket högre nivå, än att vi, ett år efter övertagandet, får veta att inventarierna har rensats ut och planering pågår. Planeringen ska väl vara klar först!

Hur har Växjöbostäder informerat delägarna om hur det ser ut i själva verket?

Doris Wall

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.