Annons

Det finns inga gratispengar

Insändare • Publicerad 10 mars 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Moderaterna och Centerpartiet fick det som stod allra överst på deras önskelista, nämligen en ny tågstation i Räppe som ingen efterfrågar, skriver Marcus Thuresson.
Moderaterna och Centerpartiet fick det som stod allra överst på deras önskelista, nämligen en ny tågstation i Räppe som ingen efterfrågar, skriver Marcus Thuresson.Foto: Vegard Wivestad, Grøtt

Moderaterna och Centerpartiet med flera ondgör sig över statens infrastruktursatsningar i Växjöområdet. I ett debattinlägg i Växjöbladet två dagar efter beslutet om nytt sjukhus i Räppe gnäller man över uteblivna infrastruktursatsningar. Märkligt att man är missnöjd med statens satsningar i Växjö. Moderaterna och Centerpartiet borde vara glada och belåtna. De fick det som stod allra överst på deras önskelista, nämligen en ny tågstation i Räppe som ingen efterfrågar. Statens miljardsatsning i Räppe tränger undan andra betydligt mer behövliga infrastrukturinvesteringar i vårt närområde. Det finns inga gratispengar. Som man bäddar får man ligga.

Marcus Thuresson, Växjö

Annons
Annons
Annons
Annons