GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Det krävs mer än omgjorda rondeller

Insändare • Publicerad 22 november 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Leif R Jansson / TT

Det är så klart väldigt bra att kommunen arbetar för att göra om rondellerna så att de blir säkrare men att se till att cyklister har ordentligt lyse, gärna kompletterat med en reflexväst, att de cyklar på rätt sida av gatan, inte cyklar rakt ut på övergångsställen (där du faktiskt ska kliva av och gå) och på andra sätt ser till att vi som kör bil faktiskt ser dem även när det är mörkt och regnigt skulle säkert minska olyckorna lika mycket.

Helen Karlsson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.