Annons

Ett tidigt aprilskämt?

Förra veckan kom ett brev från Stadsbyggnadskontoret som önskade mitt yttrande på Telias ansökan om bygglov av en 4G mast.
Insändare • Publicerad 7 mars 2012

Förra veckan kom ett brev från Stadsbyggnadskontoret som önskade mitt yttrande på Telias ansökan om bygglov av en 4G mast. Masten skulle bli 36 meter hög och en Friggebod eller så kallad teknikbod skulle uppföras, antagligen för den inneboende som skulle sköta om masten. Av bygglovsansökan framgår att placeringen av masten ska vara strax utanför min fastighetsgräns på Lotusvägen Teleborg, vilket gör att jag antar det är ett aprilskämt. Lite väl tidigt aprilskämt eller?

Är det möjligen någon teknikintresserad medlem i Kronobergs Läns Tekniska Förening som arbetar på Stadsbyggnadskontoret och utnyttjar dem som bulvan att skicka ut bygglovshandlingarna för att skoja med mej?

Annons

Vid kontakt med andra boende på Lotusvägen och Vörtvägen , nära Gertrud Liljas väg, framkom att de också fått bygglovshandlingarna, då blir det plötsliga skämtet allvar eller ?

Jag emotser gärna ett svar från Stadsbyggnadskontoret om alla kostnader för arbete, kopior, porto och utskick för infordrandet av yttrande är motiverat, när det redan förutsägbara svaret är NEJ till mastbygget.

INGEMAR ARVIDSSON

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons