GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Föräldrar till tonåringar – vakna!

Insändare • Publicerad 11 juli 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Har ni en aning om var era 13–16-åringar håller hus om nätterna? Vi är flera som är mycket oroliga över hur detta skall sluta. Vi ser och hör efter många sömnlösa nätter med bullrande A-traktorer och fullkomligt redlösa barn på lustgas och andra droger vingla omkring som olustigt lealösa på gatorna. För att inte tala om sönderslagna busskurer, toaletter med mera i Sandsbro med omnejd.

Var är föräldrarna? Saknar ni inte dem när klockan börjar närma sig 3, 4 på morgonen? Tyvärr blir ofta detta följderna när skolan slutar inför sommarlov. Är detta den nya generationen efter oss? Vi som har arbetat i största delen våra liv för att få en lugn och förnöjsam ålderdom.

Besviken pensionär

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.