GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Förbud driver bara bort husbilarna

Svar på insändaren ”Oacceptabel campingkonkurrens”.
Replik • Publicerad 18 augusti 2020
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Bäste campingägare. Det är tyvärr svårt att ta er insändare på allvar då den innehåller många sakfel. Låt det inte denna speciella säsong gå ut över husbilsägare som oftast inte efterfrågar det ni erbjuder på campingplatser.

Förstår att ni tappat mycket av er beläggning, men handen på hjärtat, hur många svenska husbilister har ni tappat? Att införa en massa förbud innebär i stället att vi husbilister tar oss mot en annan kommun och då mister hela kommunen och näringslivet en stor inkomst.

Förbjuda är absolut inte rätt väg att locka in husbilister in på era campingar, tvärtom. Tänk i stället: vad kan vi göra för att locka kunder till oss.

Gapa inte efter för mycket för då mister ni i stället hela stycket. För att ni dessutom ska bli trovärdiga i er kritik så ta reda på skillnaderna mellan parkeringsplats, ställplats och camping.

Husbilist sedan många år tillbaka

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.