Annons

Insändare: ”Ogräset växer hejvilt i Vikaholm”

Signaturen Vikaholmare vill att Växjö kommun skärper sig och håller sina löften om en välskött stadsdel.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Insändare • Publicerad 2 november 2023
Ogräs i Vikaholm.
Ogräs i Vikaholm.Foto: Privat

För några år sedan invigde Anna Tenje en busshållplats på Vikaholmsallén i Växjö. Hon höll ett tal till Vikaholmare som samlats för att lyssna. Det ringer i öronen än vad hon sa, Vikaholm ska bli en vacker och välskött stadsdel och ytterligare vackra ord om den nya delen av Växjö.

”En växande stad får anställa personal efter att ytorna blir fler, känns som att det inte är så.”

Vad har hänt då? Jo, ogräset växer hejvilt utmed gångvägen mot det planterade området mellan gata och gångväg, är detta vackert undrar vi på Vikaholm? Värst är det på sydligaste delen av Vikaholmsallén. Har påtalat detta för kommunens tjänstemän, inget händer tyvärr.

Annons

Detta är ett vanligt samtalsämne bland oss som bor här. En växande stad får anställa personal efter att ytorna blir fler, känns som att det inte är så.

En skärpning vill vi ha, nu!

Vikaholmare

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons