GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inte bara äldre saknar Biljettcentrum

Har de stängt ner Biljettcentrum, trodde det var kvar på biblioteket och bara låg i träda tills pandemin var över?
Insändare • Publicerad 12 oktober 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Filip Sjöfors

Det var ju en perfekt position för det, vältrafikerad för folk att se nya saker som är på gång på scen och en stor anslagstavla. Men nu är det nerlagt!

Det är faktiskt inte bara äldre som tycker det är extremt irriterande att kryssa bland alla bokningstjänster och tvingas ge upp privat info, tvingas välja bort en biljett man verkligen vill ha för att tjänsten kräver kreditkort som man inte har!

Växjö kommun, det här var nesligt, gör om, gör bättre och återställ tack!

Kulturälskare

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.