Annons

Kanske kan myndighetspersoner vakna upp av Dino Viscovis krönika

Insändare • Publicerad 11 mars 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Tack Dino Viscovi, för din insiktsfulla krönika den 9 mars om att ligga på ligga på kunskapsminus. Vi hoppas att dina rekommendationer till alla myndighetspersoner i hela Kronobergs län leder till snabbt uppvaknande och tillfrisknande från sin grandiosa hybris.

Naturligtvis i mycket god tid före valet 2022. Så – till er alla inom den trojanska gruppdynastin – välkomna ut och upplev verkligheten!

Dino Viscovi – har du fått in några beställningar på dina nya texter av Habermas?

Eva och Esbjörn Lönnborg, Växjö

I sin krönika den 9 mars skrev Dino Viscovi bland annat: Hur kan någon komma på att införa appar i kollektivtrafiken utan att veta i vilken utsträckning resenärernas telefoner matchar de tekniska kraven? Eller ens fundera på hur många som har smarttelefoner?
I sin krönika den 9 mars skrev Dino Viscovi bland annat: Hur kan någon komma på att införa appar i kollektivtrafiken utan att veta i vilken utsträckning resenärernas telefoner matchar de tekniska kraven? Eller ens fundera på hur många som har smarttelefoner?Foto: LENA GUNNARSSON
”Vi hoppas att dina rekommendationer till alla myndighetspersoner i hela Kronobergs län leder till snabbt uppvaknande och tillfrisknande från sin grandiosa hybris.”
Annons
Annons
Annons
Annons