GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommunhuset ett slöseri med skattepengar

Hallå, liberaler och alla andra politiker!
Insändare • Publicerad 10 november 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Växjös kommun- och stationshus.
Växjös kommun- och stationshus.Foto: Lars-Göran Rydqvist

Var fanns alla ni som vill göra ett nytt lasarett till en valfråga när det nya kommunhuset skulle byggas? Jag har inga synpunkter på var, eller för den delen hur, ett nytt lasarett ska byggas men en sak förstår jag och det är att ett nytt lasarett verkligen behövs.

Detta till skillnad från kommunhuset som var rent och skärt slöseri med våra skattepengar – då var det förvånansvärt tyst om att vi skattebetalare skulle få vara med att bestämma (berodde det kanske på att det då antagligen aldrig hade blivit byggt?).

Om vi ska diskutera hur våra skattekronor används tycker jag att det är märkligt att inte någon (inte ens Smålandsposten) ifrågasätter att mängden tjänstemän inom regionen har tillåtits växa så mycket att huset man flyttade till bara för några år sedan är för litet? Hur mycket mer/bättre vård får vi för att det sitter tjänstemän med höga löner på ett kontor? DET tycker jag däremot är en fråga vi behöver diskutera och få insyn i som skattebetalare!

Britt Karlsson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.