GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Köp inte smuggelhundar!

Varning för oseriösa valpförsäljare!
Insändare • Publicerad 11 januari 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT

Varning för hundsmugglarna. Anlita svenska organiserade uppfödare som är seriösa, kompetenta och kvalificerade för sina hundar. Köp svenskfödda rasrena valpar som är registrerade i Sverige. Kräv id-handling på din valp. SKK:s id-registreringsbevis omfattar all viktig information om din valp.

Välj uppfödare med omsorg! Träffa uppfödaren och tiken med valpar i deras hemmiljö. Ta gärna hjälp av hundkunniga ägare och uppfödare.

Gun Lundman

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.