Annons

Lyssna på den starka opinionen

Man blir djupt bedrövad när de personer som fått vårt förtroende att bestämma i vår region så fullständigt nonchalerar den starka opinion som ifrågasätter sjukhusbygget i Räppe.
Insändare • Publicerad 2 mars 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Signaturen ”Orolig skattebetalare” vill inte se ett beslut om Räppesjukhuset.
Signaturen ”Orolig skattebetalare” vill inte se ett beslut om Räppesjukhuset.Foto: Jonas Engman

Det är ett projekt som överhuvudtaget inte fanns med på agendan inför valet 2018, utan i stället ville ju de borgerliga så sent som under förra valperioden bygga nya vuxenpsyksjukhuset på CLV-tomten – då var det inte tal om att värna patientsäkerheten med hänvisning till en byggarbetsplats, det som nu tycks vara en viktig motivering för ett Räppebygge.

Hur kan man ändra sig så snabbt och ta ställning för ett sånt jätteprojekt som innebär ofattbar kapitalförstörelse och negativ miljöpåverkan och kapitalkostnader i framtiden som ingen kan förutse – särskilt nu när räntorna börjar stiga.

Annons

Heder åt liberalerna som fattat det riktiga beslutet att avvakta och en vädjan och uppmaning till övriga politiker – värna demokratin och var rädda om ert förtroende – politikerförakt har vi tillräckligt.

Orolig skattebetalare

”Heder åt liberalerna som fattat det riktiga beslutet att avvakta och en vädjan och uppmaning till övriga politiker – värna demokratin och var rädda om ert förtroende – politikerförakt har vi tillräckligt.”
Annons
Annons
Annons
Annons