GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Gräddan av Växjös förståsigpåare och bakåtsträvare har bildat en förening av pensionerande bromsklossar”

Så har då gräddan av Växjös förståsigpåare och bakåtsträvare bildat föreningen Växjö Forum. En förening med pensionerade bromsklossar som inte ser behovet av att utveckla Växjö.
Insändare • Publicerad 26 november 2021 • Uppdaterad 26 november 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Växjö med omnejd växer och för att kunna bemöta kraven av funktionsdugliga samhällsfunktioner som sjukvård, omsorg och rekreation går det inte att hålla sig kvar i befintliga lokaler utan nytt måste byggas.

Att rota och riva i gamla byggnader kommer enbart rendera till att mer skit kommer till ytan som behöver åtgärdas vilket i sin tur kommer att kräva klart ökade kostnader.

Det räcker med att jämföra detta med en vanlig renovering av en villafastighet. Hur många gånger har den planerade budgeten hållit? Det tillkommer alltid en massa oförutsedda utgifter.

Det som nu den nybildade föreningen Växjö Forum har hakat upp sig på och som i huvudsak ska diskuteras på Palladium den 29 november är bygget av ett nytt sjukhus och en ny simhall ny Växjö.

Det hade känts bättre om Växjö Forum i stället för att fokusera på skandaler hade engagerat sig mer kring de sociala problem som finns i Växjö och fört information och samtal om hur Växjö kan göras tryggare för oss kommuninvånare.

Nöjd pensionär

Växjö simhall.
Växjö simhall.Foto: Lena Gunnarsson
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.