GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Medborgarförslag om ett hundbad i Växjö kommun

Jag vill säga med anledning av Arne Perssons inlägg den 26 juli att det finns ett medborgarförslag inlämnat av undertecknad, år 2018, till Växjö kommun – om önskan efter en badplats där även hundar är välkomna.
Publicerad 31 juli 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Linda Eliasson

Den 16 oktober 2018 beslutade Kommunfullmäktige att Tekniska nämnden skulle utreda frågan… (2018-00360 Protokollsutdrag 2018-10-16 § 251 ”Medborgarförslag om ett hundbad i Växjö kommun”)

2019 meddelade Tekniska förvaltningen att de arbetade med en enkel handlingsplan för hundbad tillsammans med Kultur- och fritidsnämnden men sedan dess har det varit tyst.

Frågan är om det kommer hända något snart?

Medan vi väntar finns en lista med hundbad i andra kommuner, på Brukshundsklubbens hemsida.

Marie Ingemansson och Fabian (cocker spaniel)

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.