GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

​Miljön och det kommande valet

Nästan alla är i dag oroliga för vår framtida miljö. Nu är det dags att de politiska partierna visar miljöhänsyn inför det kommande valet.
Insändare • Publicerad 12 oktober 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Scanpix

Alla dessa affischer/plakat med mera som man sätter upp inför valet är ju helt onödiga. De meningar/ord som står på dessa är ju inget man bör välja parti efter. Förutsättningen för att välja rätt parti är ju att man sätter sig in i vad varje parti har för program och hur man ställer sig till olika frågor med mera.

Tillverkningen av dessa affischer/plakat med mera är ju helt onödig. Allt det material som används vid tillverkningen belastar helt onödigt vår miljö.

Nu är det upp till de politiska partierna och visa sitt miljötänk genom att slopa dessa onödiga affischer/plakat vid nästa val.

Hoppas det är något parti som vågar vara föregångare.

Stig Johansson, Växjö

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.