GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu har det hänt igen

Angående skövlingen i strandskyddat område vid Vederslövssjön, utförd av M-politiker Ulf Hedin.
Insändare • Publicerad 19 oktober 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ulf Hedin (M), ordförande i omsorgsnämnden i Växjö.
Ulf Hedin (M), ordförande i omsorgsnämnden i Växjö.
Foto: Växjö kommun

Det är fantastiskt att politiker gång efter gång kommer undan skövling vid sjönära tomter som ingår i strandskyddet. Och kommer undan med mer eller mindre en ursäkt och att lova att ta till sig detta och lära av sina misstag. Vi "vanliga" människor skulle inte ens komma på tanken att skövla inom strandskyddet, vi har för mycket rättskänsla, men som politiker kan man bara be om ursäkt. Är det någon förtäckt form av att "vi vill minsann ta bort strandskyddet"?

Magnus Lo

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.