Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nytt sjukhus i Sagoriket

Det ska byggas en ny sjukstuga i Sagoriket. Den ska bli mindre än den gamla eftersom undersåtarna blir mindre sjuka om det inte finns en onödigt stor sjukstuga.
”Vissa sjukvårdskunniga verkar tveksamma till planerna, men de har nog inte förstått storheten med SUS, Sagorikets UniversitetsSjukhus”, skriver signaturen ”Sjukvårdsokunnig”.
”Vissa sjukvårdskunniga verkar tveksamma till planerna, men de har nog inte förstått storheten med SUS, Sagorikets UniversitetsSjukhus”, skriver signaturen ”Sjukvårdsokunnig”.
Foto: Bertil Ericson / TT
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Många förväntas dessutom bli krya med hjälp av den stora medicinmannen Kry. Tänk att helt plötsligt känna sig kry utan att besöka varken byns medicinman eller sjukstugan. Vissa medicinmän tror att Kry inte gör undersåtarna så mycket kryare utan att Kry är till för att Kry ska bli mer välmående.

Det ryktas att Kry inte lyckats bota någon som blivit sjuk av den pågående Stora Smittan trots att Kry ska bota på avstånd. Alltså kan man nog inte förlita sig helt på Kry. En ny sjukstuga på lagom avstånd lär behövas. Den gamla sjukstugan är både för stor och ligger inte på lagom avstånd. Den nya mindre sjukstugan ska byggas för väldigt många riksdaler av ett byggföretag som är duktiga just på att bygga sjukstugor för väldigt många riksdaler. Vissa sjukvårdskunniga verkar tveksamma till planerna, men de har nog inte förstått storheten med SUS, Sagorikets UniversitetsSjukhus.

Sjukvårdsokunnig

Den nya mindre sjukstugan ska byggas för väldigt många riksdaler av ett byggföretag som är duktiga just på att bygga sjukstugor för väldigt många riksdaler.

Läs mer