unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Prioritera Södra länken

Om bygget av nya sjukhuset i Räppe blir av hoppas jag och många med mig att kommun och region sätter högsta prio på att bygga Södra länken för att sjuktrafik till södra delarna av Växjö ska fungera snabbt och smärtfritt.
Boende i Vikaholm kommer att få lång väg till akutvård om bygget av nya sjukhuset i Räppe blir av, påpekar ”Orolig boende i södra Växjö”.
Boende i Vikaholm kommer att få lång väg till akutvård om bygget av nya sjukhuset i Räppe blir av, påpekar ”Orolig boende i södra Växjö”.
Foto: Lars-Göran Rydqvist
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Teleborg, Vikaholm, Torpa, Tävelsås, Ingelstad, Skir och Telestad kommer att få väldigt lång väg till akutvård men genom bygget av Södra länken med en avstickare ut till väg 23 kortas resvägen väsentligt och minskar trycket på den redan tungt trafikerade Söderleden.

Orolig boende i södra Växjö

quote
Teleborg, Vikaholm, Torpa, Tävelsås, Ingelstad, Skir och Telestad kommer att få väldigt lång väg till akutvård men genom bygget av Södra länken med en avstickare ut till väg 23 kortas resvägen väsentligt.