GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rädda Växjös allsång!

Jag är en trogen besökare på ”Allsång i Linneparken” sedan väldigt många år men nu har jag tröttnat!
Insändare • Publicerad 20 juli 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Allsång i Linnéparken.
Allsång i Linnéparken.Foto: Josefine Stenersen Nilsson

Ända sedan Växjörevyn tog över så har kvaliteten på allsångskvällarna bara blivit sämre. Programinnehållet lockar ingen bred publik. En allsångskväll ska vara till för alla åldersgrupper, unga som gamla, både vad det gäller artister och allsånger vilket inte alls är fallet i nuläget.

Dessutom går man till Linnéparken för att få sjunga allsång – inte för att se revy!

Ett revynummer kanske kan fungera någon enstaka gång men nu är det bara gammal skåpmat. Det är oförskämt mot en betalande publik att bjuda på samma nummer år efter år. Och trots att vi i år ser och hör samma revynummer och ”skämt” för fjärde gången så kan programledarna ändå inte texterna utantill utan står och läser på fusklapp eller i mobilen. Så oproffsigt – att de inte skäms!

Nu har vi sett vad Växjörevyn kan erbjuda på allsångsscenen och det är dags för stadens ansvariga att hitta nya krafter som kan ta vid. Krafter som kan sjunga, intervjua artisterna och som kan bjuda på uppdaterade nummer och allsånger!

Det är hög tid att rädda denna fina Växjötradition som nu är körd i botten!

Besviken allsångsbesökare

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.