GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kristina Bingström: Så här skriver du på Opinion

På Smålandsposten värnar vi om en livaktig debatt där så många röster som möjligt kommer till tals och debatten förs i hövlig ton. Här är några riktlinjer att hålla sig vid.
Kristina BingströmSkicka e-post
Publicerad 15 november 2021
Kristina Bingström
Detta är en personligt skriven text i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Några tips

• En debattartikel får max vara 3 400 tecken, inklusive blanksteg. Den måste vara underskriven med namn.

• En insändare får max vara 2 000 tecken lång. Vi prioriterar insändare som är underskrivna med namn. Vill du vara anonym och skriva under signatur måste vi på redaktionen ändå ha ditt namn och telefonnummer.

• Skriver du för något organiserat intresse måste det framgå.

• Om du skriver rakt, personligt och argumenterar sakligt i en fråga av betydelse för Smålandspostens läsare ökar chansen för publicering.

• Vi tar gärna in repliker, men fatta dig kort.

• Vi förbehåller oss rätten att korta och redigera inskickade texter. Texterna skickas till opinion@smp.se.

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.