unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Svartmålning av Sverige?

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson brukar inleda sina tal med "sverigevänner". Som en del i detta engagemang för Sverige och det svenska startar SD en ny serie på sin Youtube-kanal.
Signaturen ”Tänkande August” skriver om SD:s nya serie på partiets youtubekanal.
Signaturen ”Tänkande August” skriver om SD:s nya serie på partiets youtubekanal.
Foto: Vilhelm Stokstad/TT
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Programledare är en inhyrd holländska som ska förmedla "nyheter" om Sverige till den internationella publiken, allt med syfte att få fler svenska att rösta på SD. Först tog jag det för ett aprilskämt men så verkar det inte vara.

Det är onekligen ett kreativt missnöjesparti vi har men en undran, om ett missnöjesparti kommer i ansvarig ställning, hur ska man då kanalisera sitt missnöje? Ska Stefan Löfvén ha den rollen även efter ett maktskifte 2022?

Tänkande August

quote
Om ett missnöjesparti kommer i ansvarig ställning, hur ska man då kanalisera sitt missnöje?

Läs mer