GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tack all trevlig och hjälpsam vårdpersonal

Jag har varit inlagd på sjukhuset i Växjö nu igen. Det finns inte en enda otrevlig vårdpersonal.
Insändare • Publicerad 8 juli 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Alla är glada och trevliga, hjälpsamma läkare, sjuksköterskor och vårdare. Har legat inne nu igen för ett hjärtklaff byte och efter det fick jag infektioner i kroppen, men är nu är jag ute från sjukhusvistelsen igen. Jag önskar jag kunde ge dessa fantastiska människor inom vården en bättre lön ! Och en större uppskattning för deras hårda arbete.

Vakna upp politiker ni som har en bra inkomst och vad gör många av er för nytta. Vi har en enorm invandring som tyvärr en del utnyttjar vårt samhälle. Medan många andra invandrare är flitiga och arbetsamma och gör rätt för sig. Jag hoppas på en bättre värld i framtiden, där vi slipper Putin och kompani, och mer hjälp till de fattiga och behövande. Gör nånting bra ni politiker som inte gör någon nytta för oss väljare, rensa ut de kriminella elementen som har slagits fast i vårt samhälle.

Ha en bra dag allesammans, ni som sköter er!

Lennart Kallstenius

Växjö

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.