GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tänk om, Jeansson

Tänk om, Mikael Jeansson (S)! Turistcenter i Småland har gjort Korrö och Tingsryd känt både i Sverige och utomlands. Turistcenter i Småland är också en ganska stor arbetsgivare.
Insändare • Publicerad 5 oktober 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Korrö, vy med Ronnebyån och restaurangen i bakgrunden.
Korrö, vy med Ronnebyån och restaurangen i bakgrunden.

Marknadsför Tingsryd kommun med hjälp av Turistcenter Småland. Teckna ett sponsoravtal med dem.

Och Mikael, enligt stadgarna från 1970 ska Korröstiftelsen handha skötseln av samtliga byggnader på Korrö som ägs av kommunen.

Brister i underhållet kan rimligtvis inte Ola Abrahamsson ansvara för. Eftersom Korrö är ett riksintresse borde det finnas statliga pengar att söka för underhållet.

Det finns delar i hyreshöjningen som kan ifrågasättas, Bland annat den orimligt höga administrationskostnaden. Mikael, återvänd till förhandlingsbordet! Vi måste vara rädda om entreprenörer som Ola Abrahamsson.

Kenneth Enelund

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.