GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tänk om, politiker!

Stoppa sjukhusbygget i Räppe.
Insändare • Publicerad 11 november 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Växjö lasarett.
Växjö lasarett.Foto: Elvedin Basic

Satsa i stället på personal och bättre löner för de anställda. Jag var på akuten nyligen. Jag hade skadat mig. Jag fick vänta i sex timmar på att bli gipsad. Det fanns bara en läkare då.

Det är slöseri att inte renovera och bygga om lasarettet som finns. Det kostar oss skattebetalare mycket pengar för lång tid framåt med nytt lasarett i Räppe. Fel plats också. Det blir mycket extra besvär för personalen som bor i Växjö att åka ut till Räppe. Tänk på ekonomin!

Monica Gunnarsson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.