GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tänkvärt

Njut av denna underbara årstid, gå ut och upplev alla årstidens alla vackra blommor och andra växter som vi människor och alla vackra fjärilar och insekter behöver för att överleva! Upplev naturens alla nyfödda invånare och alla fåglars läten, det är liv och rörelse överallt!
Insändare • Publicerad 7 juli 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ut och njut av djur och natur, uppmanar Lennart Turesson.
Ut och njut av djur och natur, uppmanar Lennart Turesson.Foto: LENNART MÅNSSON

Varför skriver jag om detta? Det vet väl varenda människa och tar för givet. Men hur ser framtiden ut? Kan vi vara säkra på att detta kan bestå? Samstämmiga forskare har varnat i många år för minskade förutsättningar för många arters överlevnad! Jag vill med mina korta rader uppmana alla som bryr sig att på sitt sätt påverka, agera för att rädda vår hotade miljö! Alla kan gör något! Tänk tanken och ställ er frågan. Vad vore ett liv, en värld, utan mångfald av djur och en tyst död natur? Gå ut och njut och tänk!

Sommarhälsningar.

Lennart Turesson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.