GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tingsryds kommun radar upp dåliga beslut

Tingsryds kommun i all ära, världsmästare på att fatta usla och dåliga beslut.
Insändare • Publicerad 29 september 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Korrö.
Korrö.

Som kommuninvånare har man fått nog!

• Lindegårdens äldreboende

• Linneryds skolbibliotek

• Lindegårdens kök

• Linneryds badhus et cetera, et cetera

När ska detta ta slut? Nej, det gör det inte, för nu hänger Korrö Hantverksby på gärsgårn efter en horribel hyreshöjning för de nuvarande arrendatorerna. Att man bara har mage att genom detta äventyra denna pärla med en utsökt restaurang med god mat, fint boende, kanotuthyrning, spa och fina strövområden.

Tänk om och gör en human överenskommelse med familjen Abrahamsson så att de kan driva Korrö i samma anda som nu.

Kommunen borde vara stolt över att Korrö är välbesökt och omtyckt av turister, kommuninvånarna och övriga kronobergare och många från närliggande län.

Det blir ett spännande valår 2022. Tack för ordet!

Agneta Karlsson, Linneryd

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.