GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tveksamma enkla jobb

Insändare • Publicerad 12 november 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Hur många är det som tror på Moderaternas slogan att det är bidragssystemet som är orsaken till att det är så här många som är arbetslösa när det just nu är nästan 400 000 som är utanför arbetsmarknaden? Samtidigt kan tyvärr de flesta av dem inte klara av att utföra de arbeten där det efterfrågas adekvata kunskaper. Dessutom ifrågasätter jag alla dessa förslag till så kallade enkla jobb som man tror kan bildas samtidigt som utvecklingen går åt det motsatta hållet.

Bengt Palm

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.