GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Upprörande av Växjö kommun!

Insändare • Publicerad 6 oktober 2021
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Museiparken i Växjö.
Museiparken i Växjö.
Foto: Jörgen Ludwigsson

Läste i Smålandposten den 30 september och såg även en bild av hur Växjö kommun förstört miljön i Museiparken genom att såga ned Vilhelm Mobergs enbuske som är en del av installationen över en av vår tids största berättare bördig från trakten och en naturlig del av Utvandrarnas hus som betyder så mycket för Växjö stad. Detta är ännu ett exempel på hur okunniga och känslolösa byråkrater inom kommunen låter fantasier om otrygghet och brottslighet sätta agendan för alla oss andra skötsamma medborgare. En kulturskandal utan dess like av en kommun som i stället borde vara stolt över sitt kulturarv.

Skrämmande okunnighet i kombination med okänslighet !

Per-Inge Olsson, Transjö

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.