unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Uppvidinges skogar och natur förstörs

Bra Kent Helgesson i Landsbygdspartiet. Äntligen en i Uppvidinge kommun som har vaknat. Vi vet att vi behöver energi men inte mer eller mindre utplåna Uppvidinge.
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Allt handlar om pengar och människan kommer i andra hand. Varför förstöra hela Uppvidinges skogar och natur, för det är inte bara människan det drabbar, det är även djurlivet?

Det som kommunpolitiker tror genererar pengar till kommunen, blir i stället att skatteintäkter försvinner, för vem vill flytta till rörd natur, kanske man ska vara både döv och blind. Ett billigt råd man kan ge, är att tänka om innan det är för sent.

Sven S

Vindkraften kommer att få motsatt effekt i Uppvidinge än vad många politiker tror, anser signaturen ”Sven S”.
Vindkraften kommer att få motsatt effekt i Uppvidinge än vad många politiker tror, anser signaturen ”Sven S”.
Foto: Mattias Mattisson

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, e-tidning, sajterna minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se. 3 månader för endast 3 kr! (ord pris 567 kr)